back

Вітання з нагоди Дня Конституції України

28 червня 2018

Шановні жителі Ріпкинщини!

Щиро вітаю зі знаменним державним святом – 22-ю річницею Конституції України.

Основний Закон держави проголосив демократичні засади розвитку України, увібрав віковічні прагнення нашого народу жити незалежно і розбудовувати власну країну, в якій пануватимуть стабільність, мир, економічне благополуччя.

Події останніх років для України виявилися поворотним етапом розвитку, де ідеї патріотизму, національної гідності стали вирішальними на шляху до єднання. Сьогодні ми по праву пишаємося незламним духом нашого народу, пишаємося ідеями Майдану, щиро дякуємо мужнім захисникам, які відстоюють територіальну цілісність нашої держави на Сході.

Усі ми свідомі того, що попереду нас чекає напружена праця, адже Україна починається з кожного з нас. І лише в єдності наше майбутнє, лише разом нам під силу збудувати європейське суспільство, у якому пануватимуть ідеї гуманізму, демократія і справедливість.

З нагоди свята зичу вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя, добробуту та злагоди, впевненості, сили, гідності, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави.


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО