back

У Ріпках відзначили День Конституції України

27 червня 2018

Урочистості з нагоди 22-ї річниці Конституції України у Ріпках відбулися сьогодні, 27 червня, у переддень офіційного святкового вихідного, у приміщенні районної державної адміністрації.

Серед учасників заходу – голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко, заступник голови районної ради Світлана Ткаченко, керівник апарату РДА Тетяна Кухаренко, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, місцевого самоврядування, підприємств, організацій та установ району, громадськість.

У вітальній промові Борис Мелашенко, зокрема, сказав: «22 роки тому Верховна Рада України ухвалила Основний Закон нашої держави, який і досі вважається одним із найдемократичніших у світі - Конституцію України. Це для нас було і залишається справжнім святом. І сьогодні ми, українці захищаємо нашу незалежність від російського агресора... Ми захищаємо не лише нашу територіальну цілісність, ми захищаємо демократію, захищаємо свободу, стверджуємо свій європейський вибір... Проводимо глибинні реформи. Сьогодні, в переддень Конституції України, ми згадуємо, що українській конституційній думці понад 300 років. Українці крізь віки пронесли розуміння важливості рівних прав, демократичного ладу і відповідальної влади. Саме таку державу ми творимо зараз. Тож, зичу вам впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави».

Принагідно голова РДА Борис Мелашенко вручив відзнаки районного значення.

За багаторічну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції України Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

Атрощенка Юрія Володимировича - головного державного інспектора Ріпкинського відділення Чернігівської ОДПІ;

Ващенко Наталію Михайлівну – головного спеціаліста відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації;

Кравченка Миколу Вікторовича - головного спеціаліста з інформаційних технологій та захисту інформації управління Державної казначейської служби України у Ріпкинському районі Чернігівської області;

Малинецьку Інну Миколаївну – головного спеціаліста відділу надходжень та видатків управління Державної казначейської служби України у Ріпкинському районі Чернігівської області.

Під час заходу представники органів виконавчої влади та ветеранської організації поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю і незалежність України.

Для присутніх на урочистостях свої музичні номери подарували вихованці та вихователь районного центру дитячої та юнацької творчості, артисти художньої самодіяльності районного будинку культури.






























Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації