back

Твій вибір –твоє майбутнє

26 червня 2018

Сьогодні професійна орієнтація шкільної молоді є одним з пріоритетів в діяльності Державної служби зайнятості.

З метою розширення знань учнів про світ професій Ріпкинська районна філія Чернігівського обласного центру зайнятості вже традиційно організовує проведення профорієнтаційних заходів серед дітей молодшого шкільного віку в пришкільних літніх таборах, які проходять в пізновально-ігровій формі.

Так, днями учні Ріпкинської гімназії та Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 взяли участь у профорієнтаційних заходах «Професія моєї мрії», під час яких мали можливість ознайомитись із професіями, різноманітними інформаційними матеріалами та послугами служби зайнятості, а також про професії, що користуються попитом на регіональному ринку праці.

Учні, які не визначились з майбутньою професією, отримали поради щодо вибору професії з урахуванням потреб ринку праці та індивідуальних схильностей та здібностей. Юні відпочивальники з великим задоволенням брали участь у вікторинах, іграх, конкурсах тощо. Виконуючи творчі завдання, учні демонстрували власні знання про світ професій, обмінювалися думками, мріями та прагненнями щодо реалізації себе в тій чи іншій професійній діяльності.

Напам'ять про зустріч учасники отримали не лише приємні враження, корисні знання, а й заохочувальні подарунки.






Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації