back

На Ріпкинщині вшанували пам’ять жертв війни

22 червня 2018

22 червня щорічно українці відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Пам’ятна дата нагадує, що кожне людське життя має особливу цінність. Нацистська окупація принесла мільйони людських жертв, сотні зруйнованих міст і тисячі знищених сіл, страждань, котрі й досі спогадами ятрять душі.

З цієї нагоди сьогодні в Ріпках у парку Слави ветерани разом з громадськістю та представниками органів влади вшанували пам’ять жертв Другої світової війни та всіх тих, хто віддав своє життя за перемогу над нацизмом.

До заходу долучилися голова райдержадміністрації Борис Мелашенко, заступник голови районної ради Світлана Ткаченко, ріпкинський селищний голова Сергій Гарус та голова Ріпкинської районної організації ветеранів України Ірина Вольська-Баскевич.

Учасники заходу поклали квіти до братської могили воїнів-визволителів, обеліску Слави та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.











Цього дня на вшанування пам’яті жертв війни у селі Олешня учасники наметового містечка "Територія активної молоді" разом із директором Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніною Лемеш, олешнянським сільським головою Людмилою Сорокою, представниками духовенства та громадськістю поклали квіти до пам’ятних знаків загиблим у роки Другої світової війни та схилили голови під час хвилини мовчання.










Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації