back

Завершено прийом документів на посаду директора Ріпкинського районного будинку культури

18 червня 2018

18 червня 2018 року відділ культури і туризму Ріпкинської районної державної адміністрації оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора Ріпкинського районного будинку культури.

16 червня 2018 року закінчився термін подачі документів на посаду вищезазначеного керівника комунального закладу культури.

На посаду директора районного будинку культури зареєстрована одна заява від Герасименко Лідії Петрівни:

- заява від Герасименко Лідії Петрівни на участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія, копія документів, що посвідчують особу (паспорт), копії документів про вищу освіту (інформація не оприлюднюється в зв'язку з дотриманням закону «Про захист персональних даних);

- два рекомендаційних листи довільної форми;

- мотиваційний лист.

Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну адресу відділу культури і туризму Ріпкинської районної державної адміністрації: [email protected], які передаються конкурсній комісії.

Відповідно Закону України від 28.01.2016 року № 955-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» та наказу Міністерства культури України від 31.05.2016 року № 380 «Про затвердження положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України», відділом культури і туризму Ріпкинської райдержадміністрації проведено роботу по конкурсному добору на посаду керівників районних закладів культури. В районній газеті "Життя Полісся" та на офіційному веб-сайті райдержадміністрації розміщено оголошення про проведення такого конкурсу та умови його проведення.

Відповідно затверджено комісію по організації та проведення конкурсного добору на посаду директора районного будинку культури у наступному складі:

- секретар комісії – Боровикова Ірина Леонідівна – бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу культури райдержадміністрації;

- Атрощенко Іван Володимирович – начальник відділу культури і туризму Ріпкинської районної державної адміністрації;

- Боровикова Ганна Яківна – головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу культури райдержадміністрації;

- Силенок Марія Петрівна - бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу культури райдержадміністрації;

- Гуза Ганна Леонідівна – методист районної бібліотеки для дорослих;

- Хрол Людмила Миколаївна – директор районної бібліотеки для дітей;

- Захарова-Заборовська Оксана Володимирівна – завідуюча районним історико-краєзнавчим музеєм.

26 червня 2018 року о 12.00 год. в приміщенні районного історико-краєзнавчого музею (вул. Любецька, 3, смт Ріпки) відбудуться перші засідання конкурсної комісії з проведення добору на посаду директора комунального закладу культури.


Відділ культури і туризму
районної державної адміністрації