back

До уваги представників громадськості, підприємств агровиробників! Відбудуться виїзди мобільних консультативних пунктів з питань захисту прав землевласників та землекористувачів !

12 червня 2018

На виконання відповідних розпорядження та рішення Кабінету Міністрів України, в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» продовжується проведення роз’яснювальної роботи з метою підвищення рівня правової обізнаності землевласників та землекористувачів, а також надання їм правової допомоги.

У зв’язку з викладеним Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області повідомляє про проведення в смт Добрянка Ріпкинського району мобільного консультативного пункту з питань захисту прав землевласників та землекористувачів.

Проведення виїзного заходу планується на 14 червня 2018 року, з 11.00 до 13.00 год. в приміщені Добрянської селищної ради (площа Центральна, 8, смт Добрянка).

Виїзд мобільного консультативного пункту проводитиметься за участю представника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

В ході заходу заплановано проведення прийому громадян, представників підприємств агровиробників, надання індивідуальних консультацій з питань захисту прав у сфері орендних відносин та земельного законодавства.

До участі у заходах запрошуються представники громадськості, підприємств агровиробників, а також всі бажаючіх отримати вичерпну консультативну допомогу з питань захисту прав у сфері земельного законодавства та орендних відносин.


Головне територіальне управління
юстиції у Чернігівській області