back

У Ріпках відбулося спортивне свято

11 червня 2018

Спортивний фізкультурно-оздоровчий захід «Хто ти, майбутній олімпієць» та Олімпійський день зібрали близько 200 учасників, вболівальників та гостей сьогодні, 11 червня, на стадіоні "Колос" у Ріпках.

Відкрили змагання начальник відділу освіти сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Леонід Багмут, директор обласного центру фізичного здоровя населення "Спорт для всіх" Ігор Ліфар та його заступник, головний суддя змагань Ігор Саченко.

7 команд пришкільних таборів району з Великозліївської, Добрянської, Замглайської, Любецької, Новояриловицької загальноосвітніх шкіл, Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та Ріпкинської гімназії взяли участь у спортивно-розважальних змаганнях «Веселі старти» та забігах на 60 і 300 метрів.

З нагоди дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету “Олімпійський день” щороку проходить майже в 200 країнах світу. В Україні з ініціативою проведення цього свята виступив Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України. У цей день мільйони людей в усьому світі беруть участь у масових змаганнях та пробігах з метою пропаганди олімпійського руху.

Переможцями «Веселих стартів» стали учні Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, друге місце зайняли учні Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє - Великозліївська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У змаганнях з бігу на 60 метрів серед дівчат першою стала учениця Новояриловицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Лілія Марченок, друге місце - у учениці Ріпкинської гімназії Вікторії Розсудовської, третє місце посіла учениця Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Дарина Волобуєва.

У змаганнях з бігу на 60 метрів серед юнаків перше місце посів учень Новояриловицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Олексій Щевкун, друге місце зайняв учень Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ілля Дренов, третє - у учня Любецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Артура Мойсієнка.

У змаганнях з бігу на 300 метрів серед дівчат перше місце зайняла учениця Ріпкинської гімназії Вікторія Розсудовська, друге місце - у учениці Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Софії Садурської, третє місце посіла учениця Новояриловицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дарья Гончаренко.

У змаганнях з бігу на 300 метрів серед юнаків першим став учень Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Нікіта Григорук, друге місце посів учень Ріпкинської гімназії Єгор Савченко, на третьому - учень Любецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Денис Войтехович.

Усі учасники нагороджені призами, медалями та дипломами від відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Ріпкинської райдержадміністрації, Відділення НОК України в Чернігівській області та ЧОЦФЗН "Спорт для всіх".












































Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації