back

Спорт для всіх - у Ріпках відбулася районна спартакіада

08 червня 2018

Прихильники спорту та здорового способу життя з усієї Ріпкинщини зібралися на стадіоні "Колос" у Ріпках сьогодні, 8 червня, на літній відкритій районній галузевій спартакіаді, присвяченій 95-річчю утворення Ріпкинського району.

Участь у змаганнях взяли шість команд:

- відділу прикордонної служби "Задеріївка" Чернігівського прикордонного загону;

- збірна команда державних службовців та депутатів;

- Любецької об’єднаної територіальної громади;

- освітян району;

- Ріпкинського відділення поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області;

- учасників антитерористичної операції.

Право підняти Державний прапор України надали команді-переможниці минулого року – представнику команди освітян району Тарасу Фризу.

Голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко урочисто відкрив спортивний захід та побажав успіху його учасникам:

Радий вітати вас усіх на сьогоднішніх змаганнях. Участь у такому заході - це, перш за все, популяризація здорового способу життя. Адже ми завжди власним прикладом повинні показувати, що спорт – це здоров’я і до нього варто залучатися в будь-якому віці. Бажаю всім показати гарні результати, перемоги кожному та обов’язково отримати задоволення від участі!

Почесними гостями спортивного свята стали перший заступник голови РДА Олександр Андрушко, заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна та заступник голови районної ради Світлана Ткаченко.

Музичне вітання подарували учасникам змагань вихованки Ріпкинського районного центру дитячої та юнацької творчості Євгенія Тужик та Марина Гайдук.

Головний суддя змагань, голова Ріпкинської районної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Микола Голік привітав спортсменів та надав роз’яснення по окремих видах змагань.

Відповідно до програми спартакіади учасники змагалися в шести видах спорту: біг на 100 метрів, міні-футбол, волейбол, динамометрія, шахи та перетягування линви.

Під час церемонії нагородження перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко подякував усім спортсменам за участь у районному спортивному святі:

- Те, що всі тут зустрілися та взяли участь у змаганнях - це вже перемога. Тож чекаємо у наступному році на районній спартакіаді у більшому складі.

За результатами змагань у загальному заліку, перше місце виборола команда відділу прикордонної служби "Задеріївка" Чернігівського прикордонного загону, друге місце – у команди освітян району, третє – у представників Ріпкинського відділення поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області.

По видах спорту переможцями та призерами змагань стали:

біг на 100 метрів:

перше місце посів Віталій Дубоносов з команди відділу прикордонної служби "Задеріївка" Чернігівського прикордонного загону, друге місце – у Сергія Риді з команди учасників АТО, третє – у Тараса Фриза з команди освітян району;

динамометрія:

перше місце у Ігоря Самойловича з команди освітян району , друге місце – посів Євген Швачко з команди відділу прикордонної служби "Задеріївка" Чернігівського прикордонного загону, третє – Сергій Коріняк з команди Любецької ОТГ;

шашки серед жінок:

перше місце зайняла Галина Пінчук з команди з команди Любецької ОТГ, друге місце – у Тетяни Горіної з команди Ріпкинського відділення поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області, третє – у Оксани Надточій з команди державних службовців та депутатів;

шашки серед чоловіків:

перше місце посів Максим Ніколайчук з команди відділу прикордонної служби "Задеріївка" Чернігівського прикордонного загону, друге місце – у Олега Шевченка з команди учасників АТО, третє – у Леоніда Мельниченка з команди освітян району;

міні-футбол:

перше місце посіла команда відділу прикордонної служби "Задеріївка" Чернігівського прикордонного загону, друге місце – у команди Ріпкинського відділення поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області, третє – у команди освітян району;

волейбол:

перше місце посіла команда відділу прикордонної служби "Задеріївка" Чернігівського прикордонного загону, друге місце – у команди освітян району, третє – у команди державних службовців та депутатів;

перетягування линви:

перше місце посіла команда освітян району, друге місце – у команди державних службовців та депутатів, третє – у команди Ріпкинського відділення поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області.

Призери змагань нагороджені медалями, кубками та вимпелами.
































































Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації