back

Районна газета «Життя Полісся» отримала нове свідоцтво про реєстрацію

07 червня 2018

Реформування районної газети «Життя Полісся», яку читають на Ріпкинщині, нарешті завершено.

З 22 травня 2018 року засновником і видавцем газети є товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція газети "Життя Полісся», зареєстроване за адресою: вул. Святомиколаївська, 114, смт Ріпки, Чернігівської області.

Керівник - Сергій Валентинович Ковбаса.

Процес перетворення Ріпкинської районки був доволі таки тривалий. Ріпкинська районна державна адміністрація вийшла із складу співзасновників Ріпкинської районної газети "Життя Полісся та редакції цього друкованого ЗМІ 29 лютого 2016 року, про що голова районної державної адміністрації підписав відповідне розпорядження. 2 березня цього року депутати районної ради одноголосно ухвалили рішення про вихід районної ради зі складу співзасновників районної газети «Життя Полісся» та її редакції.

Реформування державної та комунальної преси до 1 січня 2019 року має бути завершеним. Відповідно до вимог статті 11 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» неподання засновником (співзасновниками) друкованого засобу масової інформації Міністерству юстиції України до 31 грудня 2018 року заяви про перереєстрацію є підставою для визнання свідоцтва про державну реєстрацію цього ЗМІ недійсним, що означає автоматичну втрату права на друк та припинення існування газети або журналу.


Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації