back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

23 травня 2018

Сьогодні, 23 травня, голова райдержадміністрації Борис Мелашенко провів нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку в районі.

Начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев повідомив про криміногенну ситуацію в районі. Протягом тижня надзвичайних подій не відбулось. На минулому тижні стався бунт осіб, що утримуються в Чернігівському ПТПІ.

В свою чергу голова райдержадміністрації звернув увагу на необхідності посилення режиму несення служби поліції у період останніх дзвоників у навчальних закладах району та під час випускних вечорів.

Володимир Маковка, військовий комісар Ріпкинського районного військового комісаріату, поінформував про заходи щодо проведення весняного призову на строкову службу та відбору громадян на військову службу за контрактом. Комісар надав інформацію щодо підготовки до проведення навчань з територіальної оборони.

Начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса доповів, що протягом тижня пожеж не відбулось. Підрозділом знешкоджені снаряди часів Другої світової війни в Олешні. За останньою інформацією такий снаряд знайдено сьогодні в смт Ріпки. Начальник повідомив, що повенева ситуація в смт Радуль стабілізувалась, вода почала спадати.

Олександр Артеменко, прокурор Ріпкинського відділення Чернігівської місцевої прокуратури, поінформував про виявлення в с. Сибереж земельної ділянки, власник якої помер, а спадкоємці відсутні. Матеріали по цій справі направлені до суду, за рішенням якого землі відійдуть сільській раді. Проводиться перевірка таких фактів по району. Це дасть змогу наповнити бюджети органів місцевого самоврядування.

Начальник відділу прикордонної служби «Добрянка» Чернігівського прикордонного загону Олександр Сайко доповів про те, що співробітниками відділу протягом тижня 7 осіб не пропущено через державний кордон, складені адміністративні протоколи. Стягнуто штрафів на суму 24 тисячі гривень. Зафіксовано 3 випадки спрацювання бази Інтерпол. Відділ готовий до збільшення пасажирсько-транспортного потоку у період відпусток.

На закінчення наради Світлана Тризна, заступник голови РДА, звернулась до керівників з проханням ще раз повідомити учасникам АТО в їхніх підрозділах про можливість отримати 2 га землі на території району.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко надав окремі доручення.










За повідомленням головного спеціаліста по взаємодії
з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи
районної державної адміністрації