back

Відбулася чергова сесія районної ради

17 травня 2018

Чергова, п’ятнадцята сесія районної ради сьомого скликання відбулася сьогодні, 17 травня.

Розпочалося засідання із того, що голова районної ради Роман Шупель зачитав повідомлення фракції Ріпкинської районної партійної організації ВО "Батьківщина" про виключення з її складу Ірини Вовк, натомість керівником цієї фракції в Ріпкинській районній раді обрано Світлану Ткаченко.

Затвердивши часовий регламент сесії та порядок денний, попередньо скоригувавши його, депутати перейшли до обговорення і прийняття рішень.

Першим депутати заслухали інформацію керівника Чернігівської місцевої прокуратури Сергія Розинка про результати діяльності Чернігівської місцевої прокуратури на території Ріпкинського району та одностайно вирішили взяти до відома. Рішення «Про результати діяльності Ріпкинського відділу Чернігівської місцевої прокуратури на території району», як і решта проектів рішень, розміщені на веб-сайті районної ради та надані всім депутатам.

Далі в порядку денному сесії керівник Чернігівської дирекції ПАТ «Укрпошта» Олена Дорошенко поінформувала присутніх про реформування об’єктів поштового зв’язку на території Ріпкинського району.

У фінансовому блоці питань начальник фінансового управління райдержадміністрації Ірина Мельниченко прозвітувала про виконання районного бюджету за І квартал 2018 року та надала інформацію про внесення змін до рішення районної ради від 27 грудня 2017 року «Про районний бюджет на 2018 рік», що депутати підтримали.

Також депутати прийняли рішення про реорганізацію шляхом перетворення юридичної особи – комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги Ріпкинського району Чернігівської області» Ріпкинської районної ради в комунальне некомерційне підприємство «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ріпкинської районної ради Чернігівської області.

Далі народні обранці внесли зміни до рішення районної ради від 15 лютого 2017 року «Про районну програму надання матеріальної допомоги громадянам району та відзначення громадян Почесною грамотою районної ради» та затвердили Програму з реалізації міграційної політики Ріпкинського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області на 2018 рік.

Також на сесії підтримали рішення про безоплатну передачу нерухомого майна, надання пільги з орендної плати управлінню соціального захисту населення та фінансовому управлінню Ріпкинської райдержадміністрації, затвердили структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради, нормативну грошову оцінку земельної ділянки та розглянули звернення загальних зборів представників громадян Горностаївської сільської ради Ріпкинського району Чернігівської області.












Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації