back

Організацію оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді влітку 2018 року обговорили на міжвідомчій комісії

14 травня 2018

Засідання районної міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей і учнів молоді в літній період відбулося сьогодні, 14 травня, у залі засідань РДА за участю заступника голови райдержадміністрації Світлани Тризни.

Першим на порядку денному заслухали питання оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році, про що поінформувала Антоніна Мохнач, головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації.

Відпочинок та оздоровлення дітей району організовують здійснюють відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації та комунальний заклад «Центр первинної медико-санітарної допомоги», виїжджатимуть також діти на оздоровлення за кордон та оздоровлятимуться за кошти батьків.

Оздоровлення дітей району забезпечується з лютого 2018 року. Наразі вже послугами оздоровлення забезпечено 28 дітей, це всі діти пільгових категорій - діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, обдаровані та талановиті діти, діти, що перебувають на диспансерному обліку.

Загалом у цьому році заплановано надати оздоровчі та відпочинкові послуги 1347 школярам.

Відпочинкові послуги в районі діти отримають у пришкільних таборах, які працюватимуть на базі 15 загальноосвітніх навчальних закладів з 29 травня. Відпочинок триватиме до 15 червня поточного року.

Про організацію роботи пришкільних таборів в районі детально доповів начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Леонід Багмут.

Лікар-ординатор дитячого відділення комунального закладу «Ріпкинська центральна районна лікарня» Алла Вереша розповіла про перспективи оздоровлення дітей по лінії охорони здоров’я.










Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації