back

Ще одна багатодітна родина з Ріпкинщини отримала дитяче ліжко

10 травня 2018

Перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Андрушко та директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніна Лемеш сьогодні, 10 травня, вручили двоярусне ліжко та 5 комплектів постільної білизни багатодітній сім’ї Ігнатових з Добрянки, яка внаслідок пожежі опинилась у складних життєвих обставинах.

Предмети побуту закуплені в рамках виконання Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року з метою покращення соціально-побутових умов проживання багатодітних родин.

Ніна Лемеш звертаючись до присутніх та матері - Ольги Ігнатової зазначила: "Приємно в черговий раз бути на Ріпкинщині та надавати допомогу багатодітним сім'ям, особливо в ці дні, коли вся країна відзначає День пам’яті та примирення і 73-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. На жаль, демаграфічна ситуація Чернігівської області невтішна - тільки за 2017 рік за стастистичними даними населення області зменшилося на 15 тисяч осіб, тому дякуємо сім’ям, які виховують, не одну і не дві дитини, а у родині Ігнатових їх семеро. За минулий рік в Чернігівській області 67 сімей отримали матеріальну допомогу - ліжка, холодильники, пральні машини та інші побутові товари, в тому числі чотири родини - з Ріпкинщини. Вашій родині передаємо ліжко з матрасами і 5 комплектів постільної білизни, - сказала вона та побажала, щоб діти зростали щасливими, здоровими, на радість батькам, Ріпкинщини, Чернігівської області та всієї України.










Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації