back

З турботою про ліквідаторів

24 квітня 2018

Напередодні 32-х роковин Чорнобильської катастрофи, сьогодні, 24 квітня, заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна разом із заступником голови районної ради Світланою Ткаченко, начальником Ріпкинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Анатолієм Тужиком та замглайським селищним головою Олександром Красківським зустрілися з учасником ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Миколою Мойсеєнком в селищі Замглай.

За складним станом здоров’я чорнобилець не зможе взяти участь у районних заходах, тому керівники відвідали його за місцем проживання, засвідчивши цим свою шану, та щиро подякували за неоціненний подвиг.

- Ви ризикуючи своїм життям та ціною власного здоров'я захистили нас і все людство від наймасштабнішого техногенного та екологічного лиха, - сказала заступник голови РДА Світлана Тризна та побажала ліквідаторові міцного здоров'я, щастя, родинного затишку та благополуччя.

- До аварії у Чорнобилі працював на Замглайському торфобрикетному заводі. А з 8 травня по 1 жовтня 1986 року брав участь у ліцвідації наслідків аварії на ЧАЕС. Працював водієм одразу на ГАЗоні, потім - на КамАЗі у 30-кілометровій зоні, стояли за селом Оране, ближче до Чорнобиля, - поділився спогадами Микола Іванович.

Посадовці вручили герою-ліквідатору квіти та матеріальну допомогу.

Також матеріальну допомогу надано ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС - Сергію Петровичу Герасименку з с. Убіжичі та Михайлу Миколайовичу Ланьку з Даничів.












Відділ організаційної роботи, інформаційної
діяльності та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації