back

Вітання голови РДА Бориса Мелашенка з нагоди Міжнародного жіночого дня

07 березня 2018

Дорогі жінки Ріпкинщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Весняні дні дарують людству світлі почуття і думки, наповнюють ніжністю та чарівністю, душевним теплом і натхненням, радують гарними квітами та подарунками. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті, – щастя, надія, кохання, - пов’язане з жінкою. Саме Жінка-Матір огортає новонароджену дитину безмежною любов’ю і турботою, усе життя навчає ії мудрості та Божим заповідям, підтримує у найтяжчі хвилини та благословляє на добрі справи.

Дорогі жінки, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а кожен день вашого життя дарує сонячне тепло і радість.

Ми завжди пишаємось мужністю та самопожертвою шановних жінок. Високо цінуємо сумлінність і відповідальність сучасних співвітчизниць, які вміють працювати та бути підприємливими і винахідливими. Віддаємо належне всеохоплюючому прагненню українського жіноцтва змінити на краще навколишній світ та, незважаючи на негаразди, завжди залишатися енергійними, загадковими і найвродливішими.

Наразі багато жінок поєднує обов’язки берегинь родинного вогнища з участю у трудовій, громадській і політичній діяльності, що є стимулом для розкриття їх таланту і професіоналізму. Кожній з вас, дорогі жінки-трудівниці, матері, дружини, завдячуємо за добро і лагідність, взаєморозуміння, всеохоплююче піклування про дітей і батьків, вічне бажання зробити наше сьогодення яскравим та змістовним, а сімейний добробут – затишним і комфортним.

Нехай жіноча доля завжди буде прихильною та щедрою до вас. А у серці панують Віра, Надія і Любов.


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО