back

У Ріпках з нагоди Міжнародного жіночого дня відбувся святковий концерт

07 березня 2018

Міжнародний жіночий день святкують чимало країн світу від Америки до Японії не лише як свято любові й поклоніння прекрасній половині людства, а й як символ прагнення жінок до волі, свободи та незалежності.

Тож напередодні свята, сьогодні, 7 березня найщиріші та найтепліші слова вітань жіноцтву Ріпкинщини з нагоди Міжнародного жіночого дня дарували у районному будинку культури.

На урочистому зібранні голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко вітаючи жіноцтво зі святом побажав: "Нехай ваша доля буде сповнена тепла та любові, у домівках панують спокій та затишок, а усі починання увінчаються успіхом та перемогою. Залишайтеся й надалі підтримкою для своїх рідних, їх надією та оберегом. Здоров’я, миру та злагоди бажаю вам і вам вашим родинам, процвітання та благополуччя нашій рідній Україні!" Він вручив відзнаки районної державної адміністрації та подякував жінкам за внесок у розвиток району.

До привітань також долучились голова Ріпкинської районної ради Роман Шупель та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

Зі сцени зали вітали мам, бабусь, сестричок, колег та коханих жінок піснями, танцями та музичними композиціями вихованці та працівники ріпкинських дошкільних навчальних закладів «Веселка» та «Колосок», Ріпкинської школи мистецтв, районного центру дитячої та юнацької творчості, учні Ріпкинської гімназії та Ріпкинської ЗОШ I-III ступенів №2, артисти та музиканти району.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

Мельниченко Ірину Миколаївну – начальника фінансового управління районної державної адміністрації;

Петриченко Людмилу Миколаївну – головного бухгалтера ТОВ «Україна»;

Новик Тетяну Василівну – завідувача районним методичним кабінетом при відділі освіти районної державної адміністрації;

Покрасьон Любов Олександрівну – диспетчера відпуску готової продукції Ріпкинського ССТ;

Шатохіну Інну Григорівну - бухгалтера центральної бухгалтерії ДП "Добрянське лісове господарство".






























Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації