back

Повідомлення про припинення доставки поштової кореспонденції до Національного банку у Чернігові

02 березня 2018

Національний банк України повідомляє, що у рамках реформування регіональної мережі з 1 березня 2018 року припиняється доставка кореспонденції відділеннями ПАТ «Укрпошта», адресованої Національному банку України, за адресою: вул. Кирпоноса, 16, м. Чернігів, 14000.

Для місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, соціального забезпечення, судів та правоохоронних органів, юридичних та фізичних осіб (у т.ч. пенсіонерів та колишніх працівників Національного банку) Чернігівського регіону листування з питань, що належать до компетенції Національного банку України, здійснюватиметься за поштовою адресою юридичної особи: вул. Інститутська, 9, м. Київ, 01601.

Видача довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та приймання декларацій про валютні цінності, доходи і майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами, суб’єктів підприємницької діяльності Чернігівської області та м. Чернігова здійснюватиметься у м. Києві за адресою: пл. Контрактова, 2-б, 2 під’їзд, тел. (044) 230-17-69 (адреса для листування: Національний банк України, вул. Інститутська, 9, м. Київ, 01601).


Національний банк України