back

Борис Мелашенко зустрівся з працівниками культури в оновленому будинку культури

09 лютого 2018

В оновленому районному будинку культури голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 9 лютого, зустрівся з працівниками культурної галузі району.

На зустрічі йшлося про досягнення району за минулий рік, зокрема у галузі культури, також говорили про проблеми та перспективи розвитку цієї галузі.

Так, на реалізацію проекту «Капітальний ремонт Ріпкинського районного Будинку культури Чернігівської області по вул. Святомиколаївська, смт Ріпки» освоєно 673,741 тисячі гривень, із них 613,09 тисячі гривень - субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам, 60,651 тисячі гривень – співфінансування з районного бюджету.

У приміщенні будинку культури зроблено капітальний ремонт глядацької зали, відремонтовано коридори та сцену. Також у фойє з'явилася новенька дерев'яна підлога, проведено заміну всіх дверей будівлі на металопластикові.

Крім того, за кошти районного бюджету придбано звукопідсилюючу апаратуру та музичні інструменти на суму 46,92 тисячі гривень.

Очільник району звернув увагу на належний рівень проведення низки масових районних заходів, свят, конкурсів, завдяки професіоналізму працівників культури.

Проте залишається чимало проблем у галузі культури - необхідне оновлення матеріальної бази усіх закладів, придбання стільців до глядацької зали районного будинку культури, оновлення його фасаду тощо.

Працівники ставили запитання голові РДА, висловлювали свої побажання та отримали на них вичерпні відповіді.

В кінці зустрічі Борис Мелашенко подякував працівникам культури за вагомий внесок у розвиток культури району, професійну майстерність та активну участь у підготовці та проведенні різних масових заходів.

Читати також: Ремонт Ріпкинського районного будинку культури майже завершено














Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації