back

У Добрянській школі відбувся спортивно-масовий захід «У пошуках олімпійського вогню»

17 січня 2018

З метою пропаганди здорового способу життя, залучення молоді до занять спортом сьогодні, 17 січня, у Добрянській школі відбувся спортивно-масовий захід «У пошуках олімпійського вогню».

Участь у заході взяли заступник голови районної державної адміністрації Світлана Тризна, директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, заслужений майстер спорту з біатлону, призерка чемпіонатів Європи, світу, та кубків світу з біатлону, учасниця 3-х Олімпійських ігор Ніна Лемеш,п ризер чемпіонатів України з боксу Данило Жасан, головний спеціаліст сектору у справах сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Петро Транківський.

"Добрянка славиться своїми футболістами, команда "Полісся" відома не тільки в районі та області, а й далеко за її межами. Один з кращих футболістів України та Європи Андрій Ярмоленко розпочинав свою футбольну кар’єру саме в футбольному клубі "Полісся", - сказала Світлана Тризна, звертаючись до присутніх. Вона наголосила, що заняття спортом привчає молодь до здорового способу життя та побажала учням зростати здоровими, щасливими та здобувати нові перемоги.

Ніна Лемеш та Данило Жасан розповіли дітям про перші кроки у спорті, про свій шлях, який вони долали до перемог.

Школярі та педагогічний колектив подарували усім присутнім на святі музичні вітання, танцювальні номери, мали нагоду задати питання відомим спортсменам, провели гостям екскурсію по школі. Далі учні показали свою спритність у спортивних змаганнях «У пошуках олімпійського вогню».

Всі учасники змагань отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, кращі спортсмени - грамоти, а школа - літературу на олімпійську тематику та спортивний інвентар.




















За повідомленням сектора у справах сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації