back

Підтримка всесвітньої кампанії Година Землі 2018

15 січня 2018

Всесвітній фонд природи (WWF) запрошує українців приєднатися до проведення 24 березня 2018 року о 20:30 годині всесвітньої кампанії "Година Землі 2018".

Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме вимкнути світло на 1 годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

Нагадаємо, акція "Година Землі" започаткована в Австралії у 2007 році, коли 2 мільйони людей вимкнули світло у своїх будинках. У 2008 році вже більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу долучилися до "Години Землі". В Україні кампанія проходить 9-й рік поспіль. У 2017 році до цієї акції долучилися більше 50 міст та містечок України, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава, Кривий Ріг та інші.

Варто зазначити, що кампанію "Година Землі 2018" підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на одну годину, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина у сфері енергоефективності, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

Тож пропонуємо усім небайдужим громадянам району підтримати ініціативу проведення всесвітньої кампанії «Година Землі 2018» шляхом вимкнення світла та електроприладів, що сприятиме як збереженню довкілля – середовища існування людини, так і міжнародному іміджу України.


За повідомленням відділу з питань житлово-комунального господарства,
та цивільного захисту
районної державної адміністрації