back

У районній державній адміністрації сьогодні защедрували

12 січня 2018

Напередодні Нового року за старим стилем, за тиждень після коляди, українці зустрічають Щедрий вечір. За християнським календарем 13 січня – це день преподобної Меланії.

Тож сьогодні, напередодні Щедрого вечора, традиційно, щедрувальники у яскравому вбранні привели козу, заспівали новорічних колядок, щедрівок та засіяли зерном і в районній державній адміністрації.

З танцями, піснями, віршами та театралізованим новорічно-різдвяним дійством, а головне зі щирими побажаннями злагоди, здоров’я, любові та добра завітали до установи вихователі та вихованці Ріпкинського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Веселка», Ріпкинського комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №2 «Колосок», районного центру дитячої та юнацької творчості, районного будинку культури.

За добрі слова, подаровані всім посмішки та святковий настрій від імені всіх працівників подякували щедрувальникам і вручили гостинці голова райдержадміністрації Борис Мелашенко та голова районної ради Роман Шупель.






















Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації