back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

10 січня 2018

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 10 січня, провів чергову нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники поінформували про заходи, здійснені підрозділами протягом тижня щодо забезпечення правопорядку.

Юрій Іванішев, начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області, повідомив, що тиждень пройшов без надзвичайних подій. Відділення працює у штатному режимі, функціонують камери зовнішнього відеоспостереження у селищі Ріпки.

Начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолій Криса поінформував, що протягом тижня відбулась 1 пожежа в Нових Яриловичах (загоряння безгосподарської будівлі). Повідомив також, що відділом надана методична допомога Любецькій ОТГ з питань організації роботи рятувальної служби.

Про стан справ з охорони державного кордону на ділянці відповідальності доповіли Сергій Хомчак, заступник начальника оперативно-розшукового відділу з місцем дислокації в населеному пункті Добрянка оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління, та Ярослав Бакун, начальник відділу прикордонної служби «Задеріївка» Чернігівського прикордонного загону. Протягом тижня зафіксовано 1 факт виходу на воду у період припинення навігації. Відділи працюють у штатному режимі.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко надав окремі доручення.










За повідомленням сектора з питань взаємодії з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації