back

Про зміни щодо проходження державної служби — на нараді в ОДА

04 січня 2018

У зв’язку з реалізацією Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби», прийнятого у листопаді минулого року, виникла потреба вивчення узгодженості норм раніше діючих нормативно-правових актів. В основному дане питання стосується розмежування понять «керівник державного органу» та «керівник державної служби», а також повноважень зазначених суб’єктів.

Розмежування посад та повноважень стосується структурних підрозділів обласної державної адміністрації, її апарату та райдержадміністрацій. Відтак, сьогодні керівник апарату ОДА Тетяна Гліб провела нараду з профільними фахівцями ОДА та РДА, керівниками апаратів райдержадміністрацій.

Ріпкинський район представляли керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Кухаренко, фахівці сектора управління персоналом та юридичного відділу РДА.

Під час заходу окреслені основні аспекти внесених до законодавства змін та запропоновано учасникам надати пропозиції щодо врегулювання спірних питань, що виникають у зв’язку з реалізацією Закону.










Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації за інформацією Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації