back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

13 грудня 2017

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 13 грудня, провів чергову нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі.

Керівники доповіли про стан справ по своїх напрямках роботи та обговорили нагальні проблемні питання.

Юрій Іванішев, начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області, повідомив, що наразі триває підготовка до посиленого режиму несення служби під час новорічних свят. Триває завершальний етап встановлення та підключення камер зовнішнього відеоспостереження в смт Ріпки.

Військовий комісар Ріпкинського районного військового комісаріату Володимир Маковка надав інформацію про результати відбору громадян на військову службу за контрактом. Завдання виконані відповідно плановим показникам.

Анатолій Криса, начальник Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області, повідомив, що протягом тижня відбулась 1 пожежа житлової будівлі в смт Добрянка через несправне пічне опалення. Жертв та постраждалих нема. 8 грудня в селі Олександрівка знайдено та знешкоджено 2 снаряди часів Другої світової війни. Поінформував також, що відділення готове до посиленого режиму несення служби у період з 23 грудня 2017 року по 9 січня 2018 року.

Про ситуацію на кордоні, що знаходиться в зоні відповідальності відділу прикордонної служби «Добрянка», доповів начальник відділу Олександр Сайко. Ситуація на ділянці відповідальності залишається контрольованою. До адміністративної відповідальності притягнуті деякі громадяни за порушення прикордонного режиму та стягнуто штрафів на суму 10 тисяч гривень. По лінії Інтерполу за звітний період виявлено 1 автотранспортний засіб. Зафіксоване 1 порушення державного кордону. Є випадки незаконного перевезення зброї. Відмічається активізація пасажиро-транспортного потоку через кордон.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко надав окремі доручення.












За повідомленням сектора з питань взаємодії з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації