back

Вітання до Дня місцевого самоврядування

07 грудня 2017

Шановні депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Узявши на свої плечі управління частиною державних справ, які належать до компетенції органів місцевого самоврядування, ви створюєте умови для соціально-економічного розвитку територій, діяльності інфраструктури кожного населеного пункту, опікуєтесь кожним його жителем.

Щоденно до посадових осіб селищних, сільських та районної рад звертаються люди зі своїми проблемами, потребами. Для кожного з них і в голови ради, і в секретаря, і в інших посадових осіб є добре слово, мудра порада, вичерпна консультація, підтримка.

Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісній співпраці нам вдасться не лише вирішувати чимало непростих завдань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

Усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО