back

Вітання до Дня Збройних сил України

06 грудня 2017

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних сил України!
Дорогі ветерани!

Щиро вітаю вас із Днем Збройних сил України!

У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

Це - свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, молодих солдатів, які сьогодні стоять в строю на захисті нашої країни, усіх чоловіків, які проходили військову службу і знову готові стати на захист своїх родин, домівок, своєї землі, адже служба в лавах Збройних сил – це покликання та обов’язок справжніх чоловіків.

Сьогодні військовослужбовці Збройних Сил України – учасники антитерористичної операції, пліч-о-пліч з бійцями Національної гвардії, Державної прикордонної служби, інших силових структур відстоюють незалежність та територіальну цілісність на сході країни, демонструючи високий професіоналізм, патріотизм та безмежну відданість Україні!

Дорогі солдати і офіцери, нехай і надалі буде цілеспрямованою та плідною ваша діяльність, ніколи не вичерпується енергія і натхнення, а щира любов до України та повага людей надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння та захисту держави.

Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, оптимізму, подальших успіхів у служінні українському народові задля безпеки, миру і спокою.


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО