back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

06 грудня 2017

В.о. голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко сьогодні, 6 грудня, нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур розпочав з привітання з Днем Збройних сил України та побажав усім міцного здоров’я, сімейного благополуччя та гарних злагоджених колективів.

Керівники підрозділів доповіли про стан справ по своїх напрямках роботи та обговорили нагальні проблемні питання.

Зокрема, начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев повідомив, що наразі ситуація стосовно дорожньо-транспортних пригод у зв’язку з початком несприятливих зимових умов стабільна, хоча початок сезону снігопадів відмітився серйозними ДТП, проте без жертв та постраждалих.

Володимир Маковка, військовий комісар Ріпкинського районного військового комісаріату, повідомив, що призов на строкову військову службу в області закінчився зі 100-відсотковим показником. Тривають заходи по залученню громадян на військову службу за контрактом та по підготовці до здійснення заходів територіальної оборони.

За інформацією начальника Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Анатолія Криси протягом тижня в районі відбулась 1 пожежа житлової будівлі в с. Олешня через неадекватну поведінку господаря. Жертв і потерпілих внаслідок пожежі нема.

Про ситуацію на державному кордоні, що знаходиться в зоні відповідальності відділу прикордонної служби «Задеріївка», доповів його начальник Ярослав Бакун. Підрозділ працює у плановому режимі. Протягом тижня було зафіксовано 1 факт порушення прикордонного режиму, а саме вихід на водний об’єкт у невстановленому місці. Тривають заходи по добору громадян на контрактну службу в Державній прикордонній службі.

Також, Сергій Хомчак, заступник начальника оперативно-розшукового відділу з місцем дислокації в населеному пункті Добрянка оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління, поінформував, що підрозділ працює в плановому режимі. Ситуація на ділянці відповідальності контрольована.

За підсумками наради в.о. голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко надав окремі доручення.












За повідомленням сектора з питань взаємодії з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації