back

До Дня працівників сільського господарства найкращі Ріпкинського району відзначені обласними нагородами

16 листопада 2017

В обласному центрі офіційні урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства України відбулися напередодні свята – вчора, 15 листопада – у залі Чернігівського обласного філармонійного центру.

Участь у заході взяли і представники Ріпкинського району - начальник управління агропромислового розвитку РДА Юрій Лемешко, начальник відділу розвитку агропромислового виробництва та економіки управління агропромислового розвитку РДА Лідія Пась, начальник відділу фінансово-кредитного забезпечення управління агропромислового розвитку РДА Тетяна Семенюк та працівник ТОВ "Україна" с. Гучин Ріпкинського району Віктор Горбачов.

З вітальними словами до учасників зборів звернулися, зокрема, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч і голова обласної ради Ігор Вдовенко.

«Дозвольте від щирого серця подякувати вам – хліборобам, механізаторам, тваринникам – за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села, за самовіддану працю та любов до своєї землі. У ті часи, коли тисячі наших земляків боронять рідну землю на сході, ви стоїте на обороні та зміцнені продовольчої безпеки Чернігівщини. Упевнений що ваша наполегливість, працелюбність і надалі сприятимуть подальшому розвитку агропромислового комплексу області. Бажаю всім працівникам сільського господарства здоров’я, родинного тепла і злагоди. Нехай ваші натруджені руки ніколи не знають утоми, а в серці колоситься добро і радість!», – звернувся до працівників сільського господарства Чернігівщини голова ОДА Валерій Куліч, після чого вручив принагідні відзнаки.

Серед нагороджених є представники з Ріпкинського району.

За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові досягнення, значний особистий внесок у розвиток сільськогосподарської галузі Чернігівщини та з нагоди Дня працівників сільського господарства начальнику відділу розвитку агропромислового виробництва та економіки управління агропромислового розвитку Ріпкинської районної державної адміністрації Лідії Пась оголошено Подяку голови обласної державної адміністрації.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва та з нагоди Дня працівників сільського господарства тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва ТОВ "Україна" с. Гучин Ріпкинського району Віктора Горбачова нагороджено Почесною грамотою обласної ради.

Зі святом працівників сільського господарства привітали й колективи та солісти Обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм.









За інформацією прес-служби облдержадміністрації
та управління агропромислового розвитку Ріпкинської РДА