back

Запрошуємо до участі у Міжнародному форумі бізнес-інновацій Future Business Forum

16 листопада 2017

30 листопада – 1 грудня 2017 року в Києві (Столичне шосе, 103, Ramada Encore Kiev) пройде міжнародний форум бізнес-інновацій FUTURE Business Forum.

У столиці зберуться більш ніж 500 підприємців, власників бізнесу, топ-менеджерів корпорацій, представників недержавного сектору з метою ознайомитися з правилами сталого розвитку свого бізнесу, а також розбудовою за такими принципами усієї держави.

Спікерами FUTURE Business Forum стануть топ-експерти у сфері систематизації бізнесу та впровадження інновацій, серед яких – Кирило Куницький, Ваче Давтян, Петро Синегуб, Євген Василенко, Сергій Позняк, які розкажуть:

• про переваги та міжнародні практики прозорого бізнесу;

• про стратегічне управління процесами для створення взаємовигідних і міцних відносин з партнерами, постачальниками та підрядниками;

• про беззбитковий розвиток і масштабування бізнесу;

• про створення умов, у яких співробітники максимально розкриють свій потенціал, підвищуючи ефективність і доходи компанії;

• про підвищення привабливості бізнесу для інвесторів.

Кожна доповідь супроводжуватиметься обговоренням успішних рішень українських власників і міжнародних корпорацій, завдяки чому учасники форуму зможуть отримати практичні знання і навички. Невід’ємною частиною заходу стане нетворкінг, пошук нових партнерів та бізнес-можливостей.

Реєстрація на форум за посиланням: https://2event.com/ru/events/1008352 Вартість участі: - для бізнесу: 1 день – 700 грн., 2 дня – 1100 грн. - для неурядових організацій: 1 день – 600 грн., 2 дня – 900 грн. Діють знижки для соціально відповідального бізнесу.

Додаткова інформація за телефоном: +380964617666.

Програма форуму: https://fbf.globalcompact.org.ua/ Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/events/129002407828891

Ініціатор FUTURE Business Forum: – Мережа Глобального Договору ООН в Україні, організатори – European Profiles S.A. Ukraine, Соціальний консалтинг «Параграф» за підтримки Платформи зеленої економіки.


Департамент економічного розвитку
Чернігівської обласної державної адміністрації