back

Робочий візит голови РДА Бориса Мелашенка на сільгосппідприємсва

13 листопада 2017

Голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко разом із своїм першим заступником Олександром Андрушком та начальником управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрієм Лемешком у п'ятницю, 10 листопада, побував у ТОВ ім. Попудренка, с. Задеріївка та ТОВ "Дніпро", с. Лопатні.

Керівники ознайомилися із станом проведення збиральної кампанії, підготовкою приміщень для поголів'я ВРХ, забезпеченням кормами до зимівлі 2017-2018 років та поспілкувалися із очільниками цих господарств.

Вцілому підприємства до зимівлі готові.

У ТОВ ім. Попудренка забезпеченість кормами до потреби на зимівлю складає 22,9 кормових одиниць на умовну голову. За словами керівника господарства Владислава Стаха, підприємством додатково проводиться розчистка полів від чагарнику для збільшення площ посіву. У господарстві працює 12 осіб, середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника - 5682 гривні.

У ТОВ "Дніпро", яке очолює Віталій Міщенко, забезпеченість кормами до потреби на зимівлю складає 23,5 кормових одиниць на умовну голову. У господарстві працює 27 осіб, середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника - 5752 гривні.

Голова РДА Борис Мелашенко звернув особливу увагу керівників цих підприємств на безумовне виконання умов договорів оренди землі та виплату орендної плати за земельні паї. Також він наголосив на необхідності укладання договорів оренди землі під господарськими будівлями і дворами підприємств.












За повідомленням управління агропромислового розвитку
районної державної адміністрації