back

Нарада з керівниками правоохоронних структур району

08 листопада 2017

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко сьогодні, 8 листопада, провів чергову нараду з керівниками правоохоронних органів та силових структур щодо ситуації в районі. У нараді взяли участь перший заступник голови РДА Олександр Андрушко та керівник апарату районної державної адміністрації Тетяна Кухаренко.

Керівники доповіли про стан справ по своїх напрямках роботи та обговорили нагальні проблемні питання.

Зокрема начальник Ріпкинського відділення поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області Юрій Іванішев поінформував про те, що тиждень у районі пройшов без особливих подій. На даний час триває розслідування по факту нанесення тяжких тілесних ушкоджень в с. Олешня. Відділення працює у штатному режимі, ситуація в районі контрольована.

Анастасія Симоненко, начальник Ріпкинського відділення Чернігівської місцевої прокуратури повідомила про наявність у районі фактів безпідставного використання бюджетних коштів, зокрема внутрішньо переміщеними особами, які отримували допомогу на оренду житла, але фактично проживали в іншій місцевості. Також, наголосила на тому, що існує інша категорія осіб, які бажають отримувати соціальну допомогу від держави, не маючи на це законних підстав та вводячи в оману органи соціального захисту.

Про заходи щодо призову громадян на строкову службу доповів військовий комісар Ріпкинського районного військового комісаріату Володимир Маковка. Також він поінформував про здійснення відбору громадян на контрактну службу.

Начальник Ріпкинського МРВ УСБУ в Чернігівській області Павло Ментій повідомив, що ситуація в районі по лінії Служби безпеки контрольована.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Борис Мелашенко надав окремі доручення.












За повідомленням сектора з питань взаємодії з правоохоронними органами,
оборонної та мобілізаційної роботи
апарату районної державної адміністрації