back

Борис Мелашенко провів нараду з актуальних питань життєдіяльності району

07 листопада 2017

Про актуальні питання життєдіяльності району говорили сьогодні, 7 листопада, під час наради у голови райдержадміністрації Бориса Мелашенка.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ доповіли про проведену роботу, плани на найближчу перспективу, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Обговорили питання наповнюваності державного та місцевого бюджетів району, проведення вакцинації проти сказу домашніх тварин, неповної ідентифікації тварин по сільськогосподарських підприємствах району, заборони перевірок та відсутності механізму накладення штрафних санкцій за торгівлю продуктами харчування без відповідних документів та у недозволених місцях, реалізації ВРХ та молодняка без оформлених дозвільних документів, стану захворюваності на грип та ГРВІ, моніторингу вірусу гепатиту А, ремонту дороги по вулиці Ткаченка у Ріпках, ходу виконання робіт по полігону твердих побутових відходів, стану проходження опалювального сезону в закладах соціальної сфери району та підтримання температурного режиму в межах норми.

Також говорили про пенсійну реформу та перерахунки пенсій населенню за індивідуальними зверненнями громадян, оздоровлення чорнобильців та учасників АТО, моніторинг освоєння коштів субвенції розпорядниками коштів, ремонт та реконструкцію районного будинку культури, початок робіт по ремонту даху Ріпкинської гімназії.

Зокрема, заступник директора Ріпкинського районного центру зайнятості Зоя Ткаченко поінформувала про результати зустрічі з представником ПраТ Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня» щодо працевлаштування безробітних, які знаходяться на обліку в центрі зайнятості та можливостей подальшої співпраці.

На нараді озвучили питання придбання житла в межах виконання Програми із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2017-2021 роки, відвідування сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, щодо обстеження санітарного стану помешкань, забезпечення продуктами харчування та упередження випадків насильства в сім’ях, стану виконання урядової програми «Доступні ліки» тощо.

Під час наради присутні також обговорили питання проведення заходів до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, Дня української писемності та мови.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації дано ряд доручень.












Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації