back

Вітання голови райдержадміністрації з Днем захисника України

14 жовтня 2017

Шановні жителі Ріпкинщини!

У день свята Покрови Пресвятої Богородиці та українського козацтва щиро вітаю воїнів-учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і ветеранів Збройних сил України, учасників Другої світової війни і всіх патріотів із Днем захисника України!

Протягом століть цей день пов'язаний із боротьбою за свободу українського народу.

І сьогодні ми пишаємося своїми відродженими збройними силами, десятками тисяч патріотів-воїнів добровольчих батальйонів та активістами волонтерського руху. Висловлюємо їм найщирішу вдячність за вибір ризикованого, але почесного шляху, мужність і героїзм, велику фізичну, духовну і матеріальну пожертву, які вони здійснюють в ім’я майбутнього свого народу і країни.

Нехай же це славне свято й надалі залишається світлим днем вшанування патріотизму, мужності і військової доблесті для нинішніх і прийдешніх поколінь.

Щиро бажаю всім жителям району, колишнім і нинішнім захисникам Батьківщини, їхнім родинам міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя, миру і добра, подальших успіхів у патріотично-виховній роботі та у військовому служінні в ім’я народу України!


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО