back

Борис Мелашенко: День захисника України – можливість згадати й вшанувати всіх, хто в різні часи боровся за вільну Україну

13 жовтня 2017

Урочистості та святковий концерт із нагоди відзначення Дня захисника України в Ріпках відбулися сьогодні, 13 жовтня.

У залі райдержадміністрації зібралося чимало причетних до свята - учасники АТО, прикордонники, військовослужбовці військкомату, правоохоронці, волонтери, ветерани, представники районної влади, громадськості та жителі Ріпкинщини.

Для них сьогодні - вітання, нагороди та святковий концерт від аматорів Ріпкинського краю.

Захисників України привітали голова райдержадміністрації Борис Мелашенко, голова районної ради Роман Шупель та голова Ріпкинського районного відділення Української Спілки ветеранів Афганістана Олександр Зогий.

"День захисника України – можливість згадати й вшанувати всіх, хто в різні часи боровся за Україну та відстоював її незалежність і волю. Справа захисту українського суверенітету згуртувала і кадрових військових, і добровольців, і волонтерів, і ветеранів інших воєн. Нехай Пресвята Богородиця оберігає нас усіх,"- зазначив голова РДА Борис Мелашенко та вручив відзнаки.

Очільники району та Ріпкинської громади вручили квіти матерям загиблих героїв-захисників України - Героя Небесної сотні Андрія Мовчана, воїнів Дмитра Куриленка, Дмитра Шелупця та Романа Лося.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у захист цілісності та суверенітету держави у зоні проведення АТО та з нагоди Дня захисника України Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

Морозова Григорія Анатолійовича – помічника чергового сектору реагування патрульної поліції № 3 Ріпкинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області, старшого сержанта поліції;

Безпалка Івана Сергійовича – вантажника ТОВ «Папернянський кар’єр скляних пісків»;

Аношенка В’ячеслава Васильовича – майстра лісу Ріпкинського лісництва ДП «Добрянське лісове господарство».

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

Артеменку Ігорю Валентиновичу – начальнику відділення інспекторів відділу прикордонної служби «Задеріївка» Чернігівського прикордонного загону, капітану;

Кухару Миколі Анатолійовичу – начальнику першого сектору оперативно-розшукового відділу оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління, підполковнику.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня захисника України Почесними грамотами районної державної адміністрації нагороджено:

Кравця Віктора Олексійовича – начальника відділу з питань житлово-комунального господарства та цивільного захисту районної державної адміністрації;

Дебелого Анатолія Михайловича – завідувача сектору з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації.

За сумлінне виконання службових обов’язків з охорони та захисту державного кордону та з нагоди Дня захисника України Подяку голови районної державної адміністрації оголошено Дмитрієву Юрію Миколайовичу – військовослужбовцю відділу прикордонної служби «Добрянка» Чернігівського прикордонного загону, старшому прапорщику.

Учасники заходу на знак поваги до жертовності та самовідданості минулих поколінь борців за незалежність України, пам’ять про героїчні сторінки нашої історії, які надихають і нинішніх захисників країни, поклали квіти до пам’ятних знаків у парку Слави смт Ріпки.

Нагадаємо, що в районі за сприяння районної державної адміністрації вже відбулися меморіальні заходи: На Ріпкинщині вшанували подвиг загиблих Героїв.






























Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації