25 вересня 2018

Шановні жителі Ріпкинського району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 95-річчя утворення району!

Наша земля багата славними традиціями, незабутніми трудовими та героїчними звершеннями кожного з поколінь, що творили історію Ріпкинщини.

За роки становлення і розвитку Ріпкинського району, його жителям є чим пишатися, на кого рівнятися, над чим працювати надалі.

Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворогів.

Прагнення до позитивних змін, до стабільного європейського майбутнього наших дітей і сьогодні об’єднує жителів району – працівників сільського господарства, лікарів, вчителів, підприємців, промисловців, усіх, хто спрямовує власний потенціал та досвід, сили та знання на благо нашого краю.

З нагоди 95-річчя щиро дякую всім жителям району за працелюбність, професіоналізм, плідну працю, уміння жити і працювати на благо Ріпкинщини, Чернігівської області і України вцілому.

Хай Ріпкинський район назавжди залишиться для вас найулюбленішим, найнадійнішим, найріднішим!

Від усієї душі зичу усім його населеним пунктам динамічного розвитку і процвітання, а жителям Ріпкинщини – міцного здоров’я, миру, достатку, сімейного затишку, щасливої долі й Божого благословення!

 


Голова районної державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО