back

Олександр Андрушко провів нараду з актуальних питань життєдіяльності району

15 серпня 2017

В.о. голови райдержадміністрації Олександр Андрушко сьогодні, 15 серпня, провів розширену нараду із своїми заступниками, начальниками управлінь, відділів, інших структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Усі присутні прозвітували про виконану роботу, важливі та проблемні питання, окреслили заплановані заходи.

На нараді обговорили питання щодо фінансування пенсій та соціальних виплат населенню, наповнюваності та виконання державного та місцевого бюджетів району, проведення роботи з погашення заборгованості із заробітної плати підприємствами боржниками, ремонту доріг, благоустрою території селища Ріпки та вивозу сміття, оздоровлення дітей, заготівлі овочів для лікарні, відвідування сімей та організації роботи з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Зокрема в.о. начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Лідія Пась прозвітувала, що в районі зібрали 38% зернових. До сільських, селищних рад та сільгосппідприємств направлені листи щодо інвентаризації земель.

В.о. начальника Ріпкинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сергій Рак акцентував увагу присутніх на появі випадків шахрайства в районі, коли під виглядом працівників Пенсійного фонду або інших соціальних служб невідомі особи намагаються потрапити до приватних осель.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Іван Атрощенко повідомив про стан підготовки до ІX Відкритого фестивалю традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь», котрий відбудеться 19 серпня у смт Любеч, Дня Державного Прапора і 26-й річниці незалежності України. Також він зазначив, що наразі проводяться ремонтні роботи у Ріпкинському районному історико-краєзнавчому музеї та інших закладах культури району.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді Олександр Андрушко надав присутнім доручення стосовно підготовки документів для участі у конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, підготовки всіх об'єктів до стабільної роботи в осінньо-зимовий період, благоустрою території, проведення державних закупівель через систему Prozoro.








Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації