back

Всеукраїнський вишкіл «Джура – Прикордонник»

07 серпня 2017

В навчальному центрі Державної прикордонної служби України з 20 по 29 липня відбувся Всеукраїнський вишкіл за участі джур із 19 областей України. Делегація Чернігівської області представлена джурами з семи прикордонних районів області (14 джур).

До складу команди Чернігівської області ввійшли і школярі Ріпкинського району. Це учні 9 класу Ріпкинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Олег Пилипенко та Олександр Родинченко.

Делегації нашої області було надано почесну місію - нести Державний Прапор України під час урочистого відкриття і закриття Всеукраїнського вишколу.

Програма вишколу виявилась насиченою. Щодня проводились різноманітні конкурси, навчання, зустрічі, виховні години, концерти тощо. Проведені екскурсії по історичних місцях до Канева, Чигирина та Холодного Яру.

Під час проведення конкурсів джури та виховники Чернігівської області проявили свої кращі якості та у вишколі «Впоряд» вибороли перше місце, вишколі «Теренова гра» та «Орієнтування на місцевості» – 3 місце, вишколі «Стрільба» - 7 місце. Також збірна команда гідно представила область в конкурсах «Рятівник», «Слідопитство», «Смуга перешкод», «Відун», «Ватра».

Під час урочистого кола прикордонниками, виховниками, джурами прийнято одноголосно рішення щодо щорічного проведення Всеукраїнського вишколу «Джура-Прикордонник» та проведення Гри серед школярів в кожній області. Наші хлопці та виховник Олексій Силенок нагороджені подяками.

Вітаємо юних джур із перемогою та бажаємо подальших успіхів!



















За повідомленням відділу освіти
районної державної адміністрації