back

Керівник апарату РДА Тетяна Кухаренко з робочим візитом побувала у Малинівській та Смолигівській громадах

21 липня 2017

Учора, 20 липня, керівник апарату районної державної адміністрації Тетяна Кухаренко разом із директором Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Лесею Сидоренко відвідали Малинівську та Смолигівську сільські ради.

У Смолигівській сільській раді керівник апарату РДА Тетяна Кухаренко проаналізувала роботу виконавчого комітету цієї ради по здійсненню делегованих повноважень органів виконавчої влади з питань, передбачених статтями 27–36, 37-1 та 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (у частині делегованих повноважень), в тому числі виконання розпоряджень, доручень голови райдержадміністрації, дотримання вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян, виконання Закону України «Про звернення громадян» та протоколи засідань виконавчого комітету.

За результатами перевірки керівник апарату надала відповідні рекомендації.

З метою обстеження умов проживання та виховання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на виконання доручення заступника голови-керівника апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Наталії Романової, директор Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Леся Сидоренко спільно з смолигівським сільським головою Оленою Левченко відвідали сім'ї, що опинились у складних життєвих обставинах, які проживають у с. Скитьки та с. Смолигівка.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо недопущення зловживання алкогольними напоями та ухилення від виконання батьківських обов'язків.

Також Тетяна Кухаренко разом з директором Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Лесею Сидоренко і малинівським сільським головою Ніною Голобурдою побували у сім'ях, що опинились у складних життєвих обставинах, які проживають у селі Малинівка.

За результатами огляду сім'ям надано рекомендації з питань виховання дітей, догляду за ними та питань безпеки під час канікул.









Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації