back

Нарада з очільниками правоохоронних та силових структур району

19 липня 2017

Перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко сьогодні, 19 липня, провів нараду з керівниками правоохоронних та силових структур району. У нараді взяли участь заступник голови районної ради Світлана Ткаченко та керівник апарату районної державної адміністрації Тетяна Кухаренко.

В ході розмови керівники доповіли, що ситуація в районі стабільна та контрольована.

Юрій Іванішев, начальник Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області повідомив, що вчора в смт Ріпки відбулось пограбування громадянина.

Олександр Андрушко поцікавився станом справ по встановленню камер зовнішнього відеоспостереження в смт Ріпки. Юрій Іванішев, начальник Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області зазначив, що наразі розпочато процедуру придбання обладнання.

Військовий комісар Ріпкинського районного військового комісаріату Валерій Маковка повідомив, що на даний час триває підготовка до призову, здійснюється оповіщення призовників до Національної гвардії України.

За словами Олександра Сайко, начальника відділення прикордонної служби «Добрянка», ситуація на ділянці відповідальності відділу значних змін не зазнала. Відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку у зв’язку з періодом літнього відпочинку. Минулого тижня виявлено наркотичні речовини. Вилучені транспортні засоби, які знаходились у розшуку по лінії Інтерполу. Спостерігається вивезення культурних цінностей. По зеленому кордону ситуація контрольована без змін. На річці Сож відмічено збільшення кількості відпочиваючих.

Начальник відділення прикордонної служби «Задеріївка» Ярослав Бакун поінформував, що ситуація на ділянці відповідальності стабільна. Зафіксовано 2 факти виходу плавзасобів на водні об’єкти поза пунктами базування. На вихідні відмічається збільшення кількості відпочиваючих.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко поцікавився станом функціонування пунктів базування маломірних плавзасобів. Ярослав Бакун повідомив, що у більшості випадків місцеві жителі свідомо відносяться до реєстрації та дотримання правил виходу на водні об’єкти в межах прикордонної смуги. Хоча спостерігаються факти, коли власники суден не попереджають адміністрацію пунктів базування про вихід на воду, або взагалі не реєструються.

Начальник першого сектору оперативно-розшукового відділу з місцем дислокації в населеному пункті Добрянка оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління Микола Кухар також звернув увагу на ситуацію з виходом плавзасобів на водні об’єкти в межах прикордонної смуги.

Руслан Мозговий, головний фахівець Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області, повідомив про загибель жінки 1934 р.н. у с. Грибова Рудня, яка впала в колодязь. Стан пожежної безпеки наразі стабільний.

За результатами наради перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Андрушко надав ряд доручень.









Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації