back

У районі триває літня оздоровча кампанія

18 липня 2017

На Ріпкинщині цьогоріч планується забезпечити оздоровленням та відпочинком 1385 дітей. На сьогодні вже оздоровилося 128 дітей. Під час оздоровчо – відпочинкової кампанії, як і завжди, приділяється особлива увага оздоровленню дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО, дітей з малозабезпечених сімей та багатодітних сімей.

Традиційно на території Ріпкинського району в червні працювали 15 пришкільних таборів з денним перебуванням. В них відпочило 974 дитини.

З 11 по 24 липня п'ятеро дітей Даницької сільської ради оздоровлюються в санаторії «Остреч» м. Мена. Це - діти з малозабезпечених сімей та діти, що перебувають на диспансерному обліку.

У I зміну, з 22 липня по 11 серпня, п'ятеро дітей пільгових категорій будуть оздоровлюватися в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Чайка» (Одеська область, смт Сергіївка).

II зміна в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Чайка» (Одеська область, смт Сергіївка) розпочнеться з 12 серпня по 1 вересня, де ще шестеро дітей пільгової категорії будуть оздоровлюватися на морі.



За повідомленням сектору у
справах сім'ї, молоді та спорту
районної державної адміністрації