back

Оголошення про конкурс інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР

17 липня 2017

Регіональна конкурсна комісія з оцінки та забезпечення проведення відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області оголошує конкурс інвестиційних програм на 2018 рік.

Для участі у відборі проектів, що будуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, подавачам проектів необхідно надіслати на електронну адресу регіонального адміністратора: [email protected]  (в подальшому обов’язково в письмовому вигляді) реєстраційну картку проекту згідно з додатком 1 з метою подальшої реєстрації інвестиційних програм та проектів в системі державного фонду регіонального розвитку на сайті .

Одночасно зазначаємо, що для формування попередніх пропозицій до Переліку інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році, необхідно в обов’язковому порядку заповнити та надіслати на адресу регіонального адміністратора форму згідно з додатком 2.

Прийом заявок для участі у конкурсному відборі проводиться з 17 липня 2017 року до 22 вересня 2017 року включно, щоденно, крім суботи, неділі,  з 08-00 до 17-00;

Прийом документів для участі у конкурсному відборі проводиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7,  приміщення Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної адміністрації (3 поверх, каб. 24) у вищевказані терміни.

Контактний телефон для довідок: (0462) 675-834

Деталі за посиланням