back

Почесне звання «Мати-героїня» отримала жителька Добрянки

26 червня 2017

У четвер, 22 червня, дванадцять жінок Чернігівщини отримали почесне звання «Мати-героїня», серед них і жителька селища Добрянка Євдокія Микитівна Троян – мати п’ятьох дітей. Разом з Євдокією Микитівною на урочистий захід прибули чоловік Леонід Іванович з доньками Інною та Маргаритою, які привітали її з цією високою нагородою.

Посвідчення, нагрудні знаки та подарунки жінкам урочисто вручили перший заступник голови обласної державної адміністрації держадміністрації Леонід Сахневич та голова обласної ради Ігор Вдовенко.

Звертаючись із вітальним словом до матерів-героїнь, Леонід Сахневич побажав їм довгих років життя, здоров’я і наснаги, люблячих дітей та онуків, сміху і радості у домівках.

У свою чергу, учасниці зустрічі подякували керівництву області за турботу про них, а Євдокія Микитівна ще зазначила, що вона дуже щаслива, адже має велику родину та хороших дітей, вона горда з того, що її материнський труд так високо оцінила держава.

Згідно з Указами Президента України, за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання п’яти і більше дітей почесне звання «Мати-героїня» в нашому районі присвоєно 108 жінкам, на сьогоднішній день в районі їх проживає 82.












За інформацією сектору у справах сімї,
молоді та спорту райдержадміністрації