back

25 червня – День молоді

23 червня 2017

Дорогі друзі!

Молодість – час мрій і надій, пошуку, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Вам випало жити в непростий час, коли свобода та незалежність нашої держави опинились під загрозою. Саме молоде покоління стало тією рушійною силою, яка піднімає нашу країну та веде за собою на шляху розквіту й процвітання.

Відстоюючи вірність українським ідеалам «Небесна сотня» на Майдані віддала свої життя. Молодь України зробила рішучий вибір та стала на захист демократії, правди і справедливості, гучно заявила про своє бажання бути вільними людьми у вільній країні. Так і сьогодні, жертвуючи власним здоров’ям та життям, молоді герої відстоюють цілісність та незалежність України, проявляючи героїзм та вірність нашій державі.

З нагоди свята бажаю вам мирного неба, світлого майбутнього, здоров’я, любові, життєвої енергії, завзяття, наполегливості та оптимізму. Нехай збуваються всі ваші задуми та мрії. Щастя вам і віри у власні сили! Ми всі покладаємо на вас великі сподівання, адже ви наша надія та майбутнє України!


Голова районної
державної адміністрації
Борис МЕЛАШЕНКО