back

Центр дитячої та юнацької творчості у літніх відпочинкових таборах

20 червня 2017

Були розваги і пісні звучали,

У гості казка до дітей прийшла,

А діти розважались, малювали,

Було багато світла і тепла.

Літній оздоровчий табір – це центр дозвілля дитини, у якому вона набуває певних навичок і знань, із захопленням проводить свій вільний час. Життя в таборі повинно пройти так, щоб діти могли назавжди запам’ятати цей чарівно-казковий час – час літніх канікул. Основою дозвілля є гра як можливість творчого вираження, емоційної активності, яка є чарівним ключем, що відкриває двері у нове і дотепер відоме.

З цією метою вихованці Ріпкинського районного центру дитячої та юнацької творчості презентували для дітей, які відвідували пришкільні табори відпочинку на базі Ріпкинської гімназії, Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Замглайської, Новоукраїнської ЗОШ І-ІІІ ступенів, розважально-ігрову програму «Подорож на казковому авіалайнері».

Діти, захопивши з собою жарти, сміх, веселий настрій, здійснили подорож на казковому авіалайнері, відвідали різноманітні станції:

- провулок «Загадковий», де на дітей чекали забавні вікторини;

- станція «Домісолька», де вихованці гуртка вокального співу Центру дитячої та юнацької творчості розважали присутніх своїми виступами;

- зупинка «Поляна ігор». Тут діти гралися в різноманітні рухливі ігри, змагалися в силі, витривалості.

В кінці свята проведено конкурс малюнка на асфальті, де діти яскравими фарбами літа замалювали свою казкову подорож.

Сподіваємось, що такі зустрічі принесли дітям справжню радість спілкування. Кожний з учасників гри отримав невичерпне джерело радощів і насолоди. А на згадку залишилися чудові фото.

Підготували та провели розважально-ігрову програму вихованці закладу Сніжана Розсудовська, Олексій Зенченко, Альона Чумаченко, Павло Кравченко, Катя Хомушко та педагоги Світлана Бондаренко, Ігор Глушак, Владислав Писарєв, Сергій Авраменко.














За інформацією Ріпкинського районного
центру дитячої та юнацької творчості