back

Про основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування говорили на семінарі в РДА

17 травня 2017

Тематичний короткотерміновий семінар-тренінг на тему «Основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування України» відбувся сьогодні, 17 травня, у районній державній адміністрації.

Участь у семінарі взяли керівник апарату районної державної адміністрації Тетяна Кухаренко, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, районних установ та служб, посадові особи місцевого самоврядування.

Проводили семінар заступник директора Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, магістр державної служби Петро Підгайний та заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях, магістр державного управління Валентин Дубок.

Учасники семінару ознайомилися з основними аспектами нового Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та підзаконними нормативно-правовими актами Кабінету Міністрів України та Нацдержслужби України щодо практичних питань проходження служби в органах місцевого самоврядування відповідно до вимог законопроекту про службу в органах місцевого самоврядування.

Посадовці задавали питання стосовно складу дисциплінарних комісій, розмірів заробітної плати, надбавок, виплат та премій для службовців місцевого самоврядування та виборних посадових осіб місцевого самоврядування.














Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації