18 квітня 2018


Інформаційне повідомлення про громадське обговорення проекту плану заходів із відзначення 95-річчя утворення Ріпкинського району

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості відділом організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації на основі пропозицій відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації та громадськості підготовлено проект плану заходів із відзначення 95-річчя утворення Ріпкинського району.

Проект плану заходів із відзначення 95-річчя утворення Ріпкинського району

Даний проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 10.04.2018 до 30.04.2018 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться відділом організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації до 30 квітня 2018 року за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85; тел.(04641) 2-24-43, е-пошта: [email protected] з поміткою "До плану плану заходів із відзначення 95-річчя утворення Ріпкинського району."

Контактна особа: Былан Галина Леонідівна, головний спеціаліст відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (т. (04641) 2-24-43).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті райдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.

Відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації