back

В районі активно проходить місячник "Спорт для всіх - спільна турбота"

20 квітня 2017

На Ріпкинщині триває Всеукраїнський місячник з облаштування спортивних споруд, який проходить під гаслом «Спорт для всіх-спільна турбота» та має на меті покращення умов для систематичних занять оздоровчою фізкультурою і масовим спортом різних соціальних та вікових груп населення, активізацію процесів будівництва, ремонту та облаштування відкритих спортивних майданчиків за місцем проживання і в місцях масового відпочинку людей, мобілізацію учнівської молоді, працівників підприємств, установ і організацій для виконання робіт з приведення в належний стан до весняно-літнього сезону спортивних споруд.

Місячник згідно розпорядження голови районної державної адміністрації традиційно проходить з 1 по 30 квітня в усіх населених пунктах району.

Так, сьогодні, 20 квітня, проведено акцію облаштування простих спортивних споруд на Ріпкинському стадіоні "Колос". В цьому заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна, працівники райдержадміністрації, управління соціального захисту населення РДА, Ріпкинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, районної організації ФСТ "Колос", вихованці дитячо-юнацької спортивної школи та спортсмени району.

До проведення Всеукраїнського місячника з благоустрою спортивних споруд долучаються учні всіх шкіл району та небайдужі жителі Ріпкинщини.

Не залишаються осторонь проведення спортивного заходу виконкоми сільських та селищної рад, які виділяють кошти на благоустрій спортивних споруд та залучають активістів до цієї діяльності.

Лише спільними зусиллями можливо створити належні умови для щоденних занять фізичною культурою і спортом та підготувати спортивні споруди до весняно – літнього спортивного сезону. А результатом цієї роботи стануть облаштовані спортивні майданчики, спортивні зали та футбольні поля.
























Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації