back

Ріпкинський район долучився до благодійної акції "Серце до серця!"

19 квітня 2017

Вже 12 років поспіль в Україні проводиться благодійна акція "Серце до серця", під час якої збираються кошти для закупівлі медичного обладнання хворим дітям. Таке обладнання позначається штрих-кодами і передається дитячим лікувальним закладам у безоплатне користування з головною умовою, що всі діти лікуватимуться на ньому безкоштовно.

У цьому році Всеукраїнська благодійна акція “Серце до серця” проводилась під гаслом «Я хочу бачити світ» з 9 березня по 9 квітня, з метою закупівлі медичного обладнання для офтальмологічного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні.

В благодійній акції взяли участь працівники фінансового управління РДА, відділу освіти РДА, районного центру творчості для дітей та юнацтва, відділу культури і туризму РДА, районного будинку культури, районної державної адміністрації, районної ради, Ріпкинського районного центру для сім’ї, дітей та молоді, Ріпкинської райспоживспілки, районної організації ФСТ «Колос», Ріпкинського районного лабораторного відділення Чернігівського міжрайонного відділу ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Ріпкинського району Чернігівської області» Ріпкинської районної ради, Ріпкинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Не залишились осторонь від доброчинної справи й учні та педагоги Ріпкинської гімназії, Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Любецької, Новояриловицької та Павлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Зібрали кошти на підтримку акції й такі сільські ради як Неданчицька, Новоукраїнська, Олешнянська, Задеріївська, Губицька, Вербицька, Ловинська та Петрушівська.

Спільними зусиллями небайдужих людей в районі було зібрано та перераховано на рахунок благодійного фонду 4325 гривень.

Висловлюємо щиру вдячність всім, хто з розумінням і серйозністю поставився до доброчинної справи та зробив свій внесок для допомоги хворим дітям.










За інформацією сектору у справах
сім’ї, молоді та спорту Ріпкинської
районної державної адміністрації