back

Робоча зустріч Бориса Мелашенка з народним депутом України Максимом Микитасем

19 квітня 2017

Голова райдержадміністрації Борис Мелашенко та народний депутат України Максим Микитась сьогодні, 19 квітня, з робочим візитом відвідали Ріпкинську гімназію.

У зустрічі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна, ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, представники підприємств, установ, організацій селища, педагоги та батьки гімназії, громадськість.

Керівники оглянули приміщення гімназії. Наразі частина будівлі, яка збудована ще у 1936 році, потребує капітального ремонту покрівлі.

Максим Микитась, виступаючи перед громадою, ознайомив зі своєю депутатською роботою в комітеті Верховної Ради, акцентував на об’єднанні територіальних громад, утворенні госпітальних округів та надав відповіді на усі питання, що цікавили присутніх.

Також голова райдержадміністрації Борис Мелашенко, ріпкинськиий селищний голова Сергій Гарус та народний депутат України Максим Микитась обговорили нагальні проблемні питання району та селища, окреслили подальші шляхи їх вирішення.

Цього ж дня голова РДА Борис Мелашенко та нардеп Максим Микитась побували у селищі Добрянка та відвідали Добрянську ЗОШ І-ІІІ ступенів.






















Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації