back

Волейболісти з Любеча здобули ІІ місце у обласному етапі чемпіонату Шкільної волейбольної ліги України

18 квітня 2017

Команда ВК «Любеч» Любецької загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів виборола ІІ місце у старшій віковій групі в обласному етапі чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків загальноосвітніх навчальних закладів (Шкільна волейбольна ліга України), який пройшов днями у м. Чернігів.

До складі команди грали Владислав Пилипенко - капітан, Олександр Шульга, Андрій Каміна, Дмитро Костюк, Денис Ігнатенко, Данило Копич, Ярослав Богуш, Ігор Конашевич під керівництвом тренерів Анатолія Федорченка та Василя Трихліба.

У змаганнях взяли участь 22 команди з Бахмацького, Городнянського, Ічнянського, Коропського, Корюківського, Куликівського, Менського, Ніжинського, Новгород-Сіверського, Носівського, Ріпкинського, Семенівського, Чернігівського районів, міст Чернігова, Ніжина, Новгорода-Сіверського, усього понад 300 учнів.

Під час урочистого відкриття змагань юних спортсменів привітали заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Олена Соронович, депутат обласної ради, голова обласної федерації волейболу Микола Дейкун та начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Скрипченко.

Учасники змагань продемонстрували високий рівень підготовки та у напруженій боротьбі виявили найсильніших. Переможців і призерів змагань нагороджено грамотами Управління освіти і науки облдержадміністрації, медалями та кубками.

Вітаємо переможців!














За інформацією відділу освіти
райдержадміністрації